English Svenska

Om oss

Efter nästan 35 år i Stockholm med ett jobb som ingenjör valde jag att återvända till mina rötter för att starta ett företag som säljer tennbroderier, silver- och träsmycken på internet. Jag har alltid haft ett stort intresse för smycken och jobbar nu på att ta fram vackra och exklusiva smycken för både män och kvinnor.

Tornedalens Hantverk startades våren 2009 och i januari 2010 öppnades vår webshop.  Från 2011 har vi satsat mycket på utveckling av tennbroderier och tack vare våra duktiga medarbetare har vi absolut högsta kvalite på våra produkter. Vårt mål är att ha låga och mycket konkurrentkraftiga priser. All produktion av silver och guld produkter görs inom företaget och vi har inga dyra mellanhänder vilket betyder mycket för oss och Du som kund kan dra nytta av detta genom våra låga priser. I år 2015 har vi även börjat tillverka guldsmycken i 18K guld men vi kan även göra i 14K guld om det efterfrågas.

Vi har ett väldigt brett sortiment med både enkla och exklusiva smycken. Vår tanke är att de ska passa så många som möjligt, både barn och vuxna.  De flesta av våra smycken är omsorgsfullt handgjorda och därför kan små skillnader i form och färg förekomma, vilket endast gör smycket ännu mer unikt.
 

Alla våra silversmycken är gjorda i silver vilket du även kan se på stämpeln 925. Guld tillverkar vi i 18K guld om inte annat efterfrågas.


Det senaste åren har vi satsat mycket på tennbroderier och material till tennbroderier. Vi försöker ha ett så brett sortiment som möjligt så att du dom kund hittar allt du behöver för tillverkning av egna tennbroderier.

Välkommen med Din beställning!
Bengt Göran Örneving


Kontakt: Tornedalens Hantverk AB, Örnevägen 28, Box 205, 980 62 Junosuando.
Tfn: 076-8471722. E-post: yourstylesweden@telia.com

Obs! All annons- och annan typ av telefonförsäljning undanbedes!

Powered by Talex e-handelssystem