English Svenska

Köpvillkor

Nedan följer de köpvillkor som gäller när Du handlar i Tornedalen Hantverk's internetbutik.

Frakt
Vi har en fraktavgift på 40kr. Om Du handlar för 700 kr eller mer gäller fri frakt. En expeditionsavgift på 20kr tillkommer.

Leveranstid
Normal leveranstid är, 2-5 dagar efter att vi har mottagit din beställning, under förutsättning att produkten finns i lager. 
  
Betalningssätt

Kreditkortsbetalning:
Vi tar emot betalningar från de vanligaste typerna av kort; VISA och Mastercard. Vid kreditkortsbetalning tillkommer inga avgifter utöver fraktkostnaden på 28kr och en exp. avgift på 20kr.Faktura:
Du har 14 dagar på Dig när Du betalar med faktura. En fakturaavgift på 44kr tillkommer.
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Tornedalens Hantverk AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Vid försenad betalning utgår lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till er.

Faktura delbetala:
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall att skickas till er.
Har ni några frågor så kan ni ringa 08-51493113.
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10000kr, löptid 12 månader, 0% ränta, uppläggningsavgift 195kr, aviavgift 29kr: 10.68%

Allmänna villkor hittar du här: http://www.sveawebpay.se/sv/kontovillkor/kontovillkor-med-eller-utan-ranta/
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar ni här: http://www.sveawebpay.se/sv/kontovillkor/kontovillkor-rante-och-betalfritt/

Postförskott:
Postförskott gäller endast kunder inom Sverige. Väljer Du postförskott sker betalningen först när Du hämtar ut varorna. Utöver fraktavgiften tillkommer en postförskottsavgift som för närvarande är på 200 kr.

Orderbekräftelse/Kvitto
När Du genomfört Ditt köp skickas en orderbekräftelse till Din e-postadress. Får Du ingen orderbekräftelse samma dag som Du gjort Din order ber vi Dig att kontakta oss, då det kan betyda att Du skrivit in fel e-postadress. Tillsammans med Din leverans får Du även en följesedel. När Dina varor är packade skickas en bekräftelse via e-post.

Ångerrätt
Om Du ångrar Ditt köp har Du rätt att få pengarna tillbaka för varorna, ej för frakt- och fakturaavgiften, upp till 14 dagar efter att Du mottagit Dina varor. Detta gäller endast om varorna inte är använda. Skicka varan tillsammans med faktura/kvitto, eller en kopia. Du ansvarar och betalar själv för returfrakten. För retur av vara kontakta oss via e-post. (Se Kontakta oss)
Obs! Vi löser inte ut mot postförskott.

Bytesrätt
Är en vara defekt har Du rätt att byta den, samt om Du har köpt fel storlek på en ring har Du rätt att byta till en annan storlek. Vid dessa tillfällen betalar vi återfrakten. För byte av vara kontakta oss via e-post; yourstylesweden@telia.com
Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar från den dagen Du mottagit Ditt paket.

Återbetalning vid kortköp 
Återbetalning sker normalt samma dag som vi tar emot varan (senast dagen efter). För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet på ditt konto.

Personuppgifter
Personuppgifter lagras i vårt kundregister när Du anmäler Dig som kund eller beställer en vara. Dessa uppgifter används för att kunna skicka varor till rätt adress. Vi behandlar Dina personuppgifter i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PuL). Om Du vill avregistrera Dig som kund hos oss, var vänlig och kontakta oss via e-post.(Se Kontakta oss)

Övrig information
Vi följer Konsumentverkets regler för e-handel och returer. Du måste vara över 18 år för att handla av oss.
Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information samt fel i specifikation på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. Alla bilder på våra sidor är att betrakta som illustrationer eftersom färgåtergivning m.m. kan skilja mellan olika datorer.
Alla våra priser är inklusive 25% moms.

Powered by Talex e-handelssystem